Продавець S4S магазин спортивних товарів та інвентарю розвиває свій бізнес на Prom.ua 11 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
2104 відгуків
СЛАВА УКРАЇНІ!!!  VIBER 0963333397. EMAIL s4suas4s@gmail.comРОЗПРОДАЖ ТУТ

Борошно жорнове, Закваска, Висівки

Хлібні вироби є одними з основних в раціоні харчування людини. Але, як і у випадку з багатьма іншими продуктами, користь від хліба і хлібобулочних виробів залежить від властивостей інгредієнтів, використовуваних для кулінарної випічки. Ідеальним поєднанням своєї якості і корисним впливом характеризується цільнозернові борошно пшениці та інших злакових рослин, яку Ви можете придбати на сайті нашого Інтернет-магазину S4S за доступною вартості.

This link is not about sports, but we cannot remain silent. How can we

Борошно цільнозернові виробляється людством ще з давніх часів. Особливість її виготовлення полягає в тому, що при обробці зерен злакових культур використовується їх разовий помел. Зерна або насіння одноразово подрібнюються в спеціальних жорнах без виконання процедури подальшого просіювання і поділу отриманого продукту на сорти. У результаті виходить розсип з крупообразующих частинок, які у розмірі можуть бути від 0,5 до 1,5 мм. Від борошна грубого помелу (обойне борошно) цільнозернові відрізняється тим, що в ній зустрічається, як великі, так і дрібні частинки зерна.

У порівнянні зі стандартною просіяним борошном, яка поширена на полицях супермаркетів, борошно разового помелу за рахунок великого вмісту частинок зернових оболонок зберігає багато корисних речовин, що містяться в зерні і його зародку. Якщо біле борошно включає тільки крохмаль (є перемеленими внутрішніми частинами зерна), то в жерновий міститься клітковина, вітаміни (B, E), жирні кислоти, амінокислоти (включаючи незамінні), антиоксиданти, мінерали (залізо, марганець та ін) та інші важливі макро - і мікроелементи.

В цілому, можна відзначити, що борошно жернового помелу характеризується наступними властивостями:

· Нерівномірність крупності зернових частинок;

· Продукція включає зерно з його зовнішніми оболонками;

· Високий вміст мінеральних речовин;

· Вітамінні комплекси у складі;

· Велика концентрація жирних кислот;

· Насиченість харчовими волокнами;

· Має більш виражені смакові якості (для свіжого хліба характерний невеликий натуральний присмак кислинки);

· Відрізняється відтінком у бік жовтуватого або коричневого (залежить від використовуваних злаків).

У нас у продажу є жорновий борошно наступних видів: пшенична, арахісова, амарантовая, зеленої гречки, волоського горіха, кокосова, конопляна, кукурудзяна, кунжутна, лляна, мигдальний, нутове, вівсяна, соняшникова, пшениці чорнобривої, пшоняна, расторопшевая, житнє, рижея, спельтовая, гарбузова, фундучная, чорної і білої кіноа, сочевиці й ін Також в поточному підрозділі товарів представлена сімейна або домашня закваска (виготовлена на еко-господарстві), що служить одним з основних інгредієнтів, щоб випікати хліб. Зроблена хлібна закваска в домашніх умовах з непросіяної муки з висівками, тому відрізняється натуральністю і відмінними якостями для процесу випікання хлібних виробів.

Борошно пшеничне цільнозернові чудово підходить для здійснення домашньої випічки. З мінімальною кількістю інгредієнтів (борошно жорновий, закваска, вода, морська сіль) і при невеликих зусиллях можна готувати вдома смачний хліб з цільнозерновий борошна, а також багато інші хлібобулочні вироби. Ви можете приготувати апетитні булочки, калачі, пиріжки, пиріг, печиво, кекси, пельмені, вареники, млинці, макарони, локшину, піцу або млинці з цільнозерновий борошна.

Для корисного, смачного і натурального харчування спортсменів, а також людей, що ведуть активний спосіб життя, дотримуються дієти або здорового раціону, в каталозі товарів нашої компанії S4S представлена борошно цільнозернові дієтична і закваска для хліба від надійних вітчизняних виробників. Продукція виготовляється з якісної органічної сировини за перевіреним поколіннями технологій, проходить пильний контроль якості і має сертифікати, що підтверджують її екологічність і безпека. Дбайливий і ретельний підхід до обробки зерен дозволяє отримати борошно, зберігає максимум корисних елементів і має високу поживну та енергетичну цінність. Далі в статті ми розглянемо детальніше, які переваги готувати домашній хліб з цільнозерновий борошна або іншу хлібну випічку.

Чим відрізняється цільнозернове борошно від звичайного – особливості та харчова цінність
У приватних виробників, які мають своє еко-господарство і пропонують органічну продукцію, борошно житнє цільнозернове та інші харчові вироби, як правило, набагато краще за якістю, ніж товари, що випускаються великими та заводськими підприємствами. Це зумовлено тим, що у натуральному виробництві використовуються свіжозмелені зернові культури, а також застосовуються кам'яні жорна замість технології вальцевого помелу. Збереження клітковини та інших корисних речовин просто виявляється неможливою в борошні при залученні агресивних і жорстких методів її виробництва (розмелювання зерен у млинах з кулачково-ударною дією). Цільнозернове борошно в домашніх умовах (власне господарство) і за традиційною технологією роботи з жорнами виходить з найкращими хлібопекарськими та поживними властивостями.

З представленого асортименту, цільнозернове борошно калорійність може мати від 274 до 693 ккал на 100 г продукту. Наприклад, найменша кількість калорій містить гарбузова, конопляна, кунжутна, пшоняна (близько 20% від щоденної норми дорослого організму людини), а найбільше – мигдальне, фундучне, кокосове борошно. В цілому, показник калорійності у жоренового борошна менше, ніж у звичайного, тому воно добре підходить для дієтичного харчування. Енергетична та поживна складові продукту ефективно втамовують голод, не сприяючи переїданню. Тому найбільш засвоювані організмом борошна, вареники, пельмені та ін, виходять саме з цільнозернових видів борошна.

Також завдяки збереженню в жорновому борошні клітковини, багатьох мікроелементів, вітамінів, незамінних амінокислот та інших корисних компонентів істотно підвищуються харчова цінність та оздоровчі якості хлібних виробів, незалежно від того, це булочки, пироги або печиво з цільнозернового борошна.

Щоденне включення до раціону харчування виробів з цільнозернового борошна надає, зокрема, такий благотворний вплив на організм:

·         Сприяє зміцненню імунітету;

·        Допомагає виведенню з організму шкідливих речовин, токсинів, шлаків;

·         Зміцнює серцево-судинну систему;

·         Стабілізує кров'яний тиск;

·         Нормалізує обмін речовин;

·         Полегшує стан організму при цукровому діабеті;

·         Знижує ризики онкологічних захворювань;

·        Позитивно впливає на нервову систему (позбавляє втоми, стресових станів, покращує сон);

·         Підвищує працездатність мозку.

Важливим є фактор екологічної безпеки під час підготовки злаків для подальшого створення борошняних виробів. Якщо в процесах вирощування, зберігання та обробки зерна застосовуються хімічні добрива, пестициди та гербіциди, то дані речовини так чи інакше потрапляють потім у готовий продукт і далі в людський організм. Через їхній негативний вплив на здоров'я людини весь позитивний ефект від злаків може сходити нанівець, особливо в довгостроковій перспективі при частому харчуванні такими виробами сумнівної якості.

З причин розвитку хімічних технологій стає важливо купувати сертифіковану продукцію у перевірених та сумлінних виробників. Наявність сертифікату якості в органічної продукції є підтвердженням, що вона безпечна для здоров'я (не містить пестициди, регулятори росту, хімічні добавки та ГМО), відповідає всім законодавчо введеним стандартам та нормам за своїм виробництвом та складом. Органічна рослинна їжа без сертифікатів та декларацій від експертних органів не може дати такої впевненості у своїй безпеці, а згідно з новими постановами в Україні про її обов'язкову сертифікацію взагалі може бути визнана нелегальною. На нашому сайті S4S продаються тільки сертифіковані органічні товари, у тому числі пшенична закваска та цільнозернове борошно, відгуки на які ми отримуємо найпозитивніші.

Цільнозернове борошно в домашніх рецептах – смачно та дуже корисно
Хліб із цільнозернового борошна в домашніх умовах і при вмілому приготуванні виходить не тільки корисним через свою насиченість харчовими волокнами та всілякими поживними речовинами, але також запашним, ароматним, з неповторним первозданним смаком зернових культур.

Випічка з цільнозернового борошна обходиться також недорого при всіх її інших перевагах. Рецепти з цільнозернового борошна – окремий простір для фантазії та прояви своїх кулінарних здібностей при невеликій кількості інгредієнтів та необхідний час. При цьому підходимість борошна залежить від зернової культури, з якої її отримують. Наведемо деякі приклади, де борошно цільнозернове того чи іншого виду підійде найкраще.

Борошно пшеничне цільнозернове, купити яке можна на нашому сайті S4S.in.ua, чудово підходить для отримання хліба, насиченого корисними речовинами та вітамінами. Щоб тісто виходило менш щільним, її можна змішувати з борошном інших видів.

Готовий хліб виходить з коричневим відтінком, ніжним запахом та витонченим смаком.

Одним з найпопулярніших видів хліба є житній. Борошно, купити яке підійде і для різних інших випічок через її універсальність - це саме житнє. З цієї муки виходить м'яке тісто з пористою структурою, яке демонструє відмінну здатність до запікання та отримання пишних виробів.

Кукурудзяне борошно дає в'язке та густе тісто, схоже на кашу. Підходить для приготування хліба, коржиків, млинців, запіканок, супів і навіть солодких страв. Вироби мають жовтий відтінок, на смак трохи солодкі, з невеликим кукурудзяним присмаком.

Льняне борошно має коричневий відтінок і використовується для випічок як з прісного тіста, так і на дріжджах. І тому її змішують коїться з іншими видами борошна. З її допомогою виходять гарні запіканки, пісні вироби, фарші та котлети, а також соуси.

Борошно із зеленої гречки – в порівнянні з гіркуватим на смак звичайним гречаним борошном, відрізняється пом'якшеним смаком. Щоб тісто виходило менш щільним, до нього додають яйця, крохмаль або глютен. Підійде для приготування млинців, оладок, солодкої випічки (пироги, печиво), живильного та дієтичного напою смузі.

Детальніше ознайомитися з якостями продукції, що реалізується, і дізнатися, що приготувати з цільнозернового борошна певного виду, можна з інформації відповідних товарних позицій нашого каталогу.

Де купити цільнозернове борошно і де купити закваску хорошої якості та недорого
Для підтримки спортивного та здорового раціону харчування пропонуємо звернутися до нашого онлайн-магазину S4S, де представлено багато корисної та сертифікованої органічної їжі за невисокою ціною. Якщо Вам потрібна цільнозернова мука – купити її у нас можна в широкому асортименті, підібравши відповідні види. Також серед нашого асортименту є житня закваска, купити яку підійде для приготування поживного і смачного домашнього хліба.

Щоб підібрати відповідний продукт – скористайтесь нашим докладним каталогом товарів, але також можна одразу зв'язатися з нашим менеджером з гарячої лінії. Ми допоможемо Вам з вибором товару, відповімо на існуючі питання та зможемо швидко оформити покупку.

Замовлення можна здійснювати в роздріб або оптом, також на багато продуктів діють хороші знижки, регулярно проводяться спеціальні вигідні пропозиції. Доставка замовлень проводиться поштовими службами по всій Україні за короткий термін. Бажаємо Вам приємних покупок і більше домашньої корисної їжі!

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner