Кошик
736 відгуків
ОТПРАВКИ НП БЕЗ ВЫХОДНЫХ! ПРОИЗВОДИТЕЛЬ! АКЦИИ! РАСПРОДАЖА -ЗДЕСЬ
+380673332533
+380503332552
+380631174111
Магазин спортивних товарів та інвентарю S4S
Гарбузова олія 0,25 л сертифікована без ГМО сиродавлена холодного віджиму, фото 2Гарбузова олія 0,25 л сертифікована без ГМО сиродавлена холодного віджиму, фото 3Гарбузова олія 0,25 л сертифікована без ГМО сиродавлена холодного віджиму, фото 4

Гарбузова олія 0,25 л сертифікована без ГМО сиродавлена холодного віджиму

232,94 грн.

198 грн.

Показати оптові ціни
  • В наявності
  • Оптом і в роздріб
  • Код: P0100020-1-1
Гарбузова олія 0,25 л сертифікована без ГМО сиродавлена холодного віджиму
Гарбузова олія 0,25 л сертифікована без ГМО сиродавлена холодного віджиму
В наявності
232,94 грн.198 грн.
Купити
+380631174111
  • +380673332533
    Наталья (S4S и Leon de Oro)
  • +380503332552
    Светлана (по другим брендам)
  • +380631174111
    Светлана (по другим брендам)
  • +380577392250
    Факс
Купити
+380631174111
  • +380673332533
    Наталья (S4S и Leon de Oro)
  • +380503332552
    Светлана (по другим брендам)
  • +380631174111
    Светлана (по другим брендам)
  • +380577392250
    Факс
  • Графік роботи
  • Адреса та контакти
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця

Товар вирощений в екологічно чистому районі Прикарпаття, відправляється з міста Івано-Франківськ.

Вівсяна цільнозернові жорновий борошно – це якісний і сертифікований натуральний продукт від українського виробника, який Ви можете придбати в нашому онлайн-магазині S4S. РЕКОМЕНДУЄМО НЕ КУПУВАТИ ПРОДУКТИ БЕЗ СЕРТИФІКАТІВ - ЦЕ НЕБЕЗПЕЧНО.

Порція борошна готується після отримання замовлення через сайт. Продукт чудово себе проявить при випічці дієтичного хліба, булочок і печива. Він знаходиться на особливому місці серед різновидів борошна з інших злакових. Вівсяне борошно володіє м'яким смаком і винятковим складом. Крім вживання в їжу, її використовують як профілактичний і терапевтичний засіб при різних хворобливих станах.

При перетиранні зерен у жорнах в борошно переходять практично всі корисні сполуки, подаровані природою зерен вівса. Останній є дуже давньою зерновою культурою, яку вирощували у часи Стародавнього Єгипту, античної Греції та Риму. Людський організм звик і пристосувався до складу вівса і не сприймає його як щось чужорідне. Єдиний момент, на який слід звернути увагу – зміст глютену у вівсі та борошна з нього. Вівсяний глютен не переноситься людьми з целіакією.

Борошно з вівса – джерело корисних речовин. У ній містяться:

  • Вітаміни Е, РР і групи В (В1, В2, В6, В9).
  • Безліч макро - і мікроелементів (фосфор, калій, кальцій, магній, сірка, натрій, залізо, цинк, мідь та інші). До складу входить досить рідкісний кремній, який впливає на нормальний обмін речовин і без якого жити практично неможливо.
  • Клітковина (розчинна і нерозчинна), а також харчові волокна, які допомагають знизити вміст холестерину.
  • Корисні для організму «легкі» вуглеводи (близько 65%) і білок (близько 13%).
  • Слизові речовини – дуже важливий компонент, який сприяє нормалізації роботи ШЛУНКОВО-кишкового тракту.
  • Незамінні для організму амінокислоти, включаючи холін і тирозин.
  • Антиоксиданти, що відповідають за збереження молодості і виведення з організму шлаків.
  • Солі фосфору і кальцію.
  • Ферменти.

Незважаючи на досить високу калорійність, продукт називають дієтичним. Найбільш корисними речовинами в його складі вважають клітковину і білок. У комплексі вони сприяють відновленню пошкоджених тканин в людському організмі.

Застосування в кулінарії

З цієї муки можна приготувати легендарну прісну піту, популярну в англійців, і американський «бостонський» хліб. В наших краях з вівсяної муки випікають хлібобулочні вироби, печиво, смажать млинці і роблять киселі.

Найбільш відомий рецепт з використанням продукту – вівсяне печиво. Його можна урізноманітнити додаванням шоколаду, родзинок, горіхів, шматочків фруктів. Несподіваний смак і додаткові корисні властивості придбає печиво з додаванням сиру, гарбуза, кураги, сухофруктів або моркви. Крім гастрономічного задоволення, воно надасть позитивний ефект на роботу травної системи, особливо печінки.

Ще один популярний здавна рецепт – вівсяний кисіль. Рекомендований дорослим і дітям із-за здатності нормалізувати роботу кишечника і печінки. Щоб збільшити корисність, в кисельную масу можна додати молоко, мед або ягоди (варення).

Вівсяні млинці готуються простіше і швидше, ніж пшеничні. При введенні борошна в будь тісто воно стає більш розсипчастим, смачним і підсмажений.

Застосування в лікувально-профілактичних цілях

Овес в будь-якому вигляді, в тому числі перемелений в борошно, регулює ліпідний обмін в організмі, сприяє нормалізації роботи ШЛУНКОВО-кишкового тракту. Англійці, над якими кепкують з-за любові до вівсянці, менше схильні до захворювань травного тракту, ніж інші народи. Складно знайти інший продукт, що надає настільки благотворний системний вплив на організм.

Корисні характеристики вівсяного борошна, призначеної для випічки:

  • Завдяки наявності нерозчинної клітковини позбавляє харчовий тракт від токсинів, покращує кишкову мікрофлору.
  • З-за розчинної клітковини (бета-глюкану) знижує рівень цукру.
  • Нормализует давление, помогает предотвратить формирование тромбов.
  • Возвращает к нормальному самочувствию после перенесенных стрессов.
  • Обладает позитивным действием на людей, пребывающих в депрессии – способствует выработке серотонина, гормона радости.
  • Помогает восстановить кости и мягкие ткани после переломов и травм.
  • Позитивно сказывается на состояние периферической нервной системы из-за содержания витамина В.
  • Помогает нарастить мышцы, из-за этого рекомендована в умеренном количестве для спортсменов.
  • В составе комплексной терапии оказывает целебный эффект при патологических состояниях печени.
  • Помогает сохранить молодость и шелковистость кожи. Можно умываться кашицей из муки или добавлять ее в маски. Скрабы с использованием муки обладают отшелушивающими свойствами, способствуют восстановлению увядающей кожи.

Мука характеризуется довольно высокой калорийностью. Употребление большого количества выпечки, особенно сладкой с добавлением сахара, может спровоцировать набор веса. Поэтому при всей пользе продукта стоит принимать его в пищу умеренно. Мука не подойдет людям, страдающим аллергией на глютен.

Якщо Ви шукаєте, де можна придбати борошно, звертайтеся до нашого Інтернет-магазину спортивної та оздоровчої продукції S4S. Ми пропонуємо за вигідною вартості абсолютно природний продукт українського виробництва, що не містить ГМО і ідеальний у лікувально-профілактичних цілях.

Сертифікат якості

Характеристики
Основні
Країна виробникУкраїна
Тип оліїГарбузове
Об`єм250 мл
ВіджимПерший холодний
УпаковкаСкляна тара
Термін зберігання (рекомендований)3 місяця в темному прохолодному місці
Білки0 г на 100 г продукту
Жири99 р на 100 р продукту
Вуглеводи0 г на 100 г продукту
Калорійність896 Ккал на 100 г продукту
Інформація для замовлення
  • Ціна: 198 грн.