Гарбузова олія 1 л сертифікована сиродавлена холодного віджиму
1 071,76 ₴
911 ₴
Показати оптові ціни- Готово до відправки
- Оптом і в роздріб
- Код: 26001363
- +380 (50) 333-25-52
Товар вирощений в екологічно чистому районі Прикарпаття, вирушає з міста Івано-Франківськ.
Гарбузова олія – це якісний та сертифікований натуральний продукт від українського виробника, який Ви можете придбати у нашому онлайн-магазині S4S. РЕКОМЕНДУЄМО НЕ КУПУВАТИ ПРОДУКТИ БЕЗ СЕРТИФІКАТІВ - ЦЕ НЕБЕЗПЕЧНО.
Гарбузова олія отримана методом прямого холодного віджиму. Вичавлення з сирого гарбузового насіння проводиться повільно, через що сировина не нагрівається, а масло отримує максимум корисних речовин. Продукт віджимається безпосередньо після оформлення замовлення, відстоюється у прохолодному місці та відправляється замовнику.
Свіжу гарбузову олію рекомендується застосовувати в кулінарних, профілактичних і косметичних цілях. Перед використанням олію обов'язково потрібно збовтати.
Наші предки називали це масло «чорним золотом». Це було пов'язано з двома причинами: дуже темним кольором та дорожнечею, адже невеликий пляшок коштував стільки ж, скільки золоте кільце. Щоб виготовити літр олії, потрібно використовувати близько 2 кг насіння, а для їх отримання потрібно близько 30 гарбузів.
Склад продукту унікальний, збалансований та дуже цінний. Завдяки олії організм людини отримує жирні кислоти, вітаміни і мінерали. Корисні речовини, що входять до складу продукту:
- Поліненасичені жирні кислоти омега-3, омега-6 та омега-9 у значному обсязі.
- Вражаюча кількість вітамінів (А, В1, В2, В6, В9, С, D, Е), у тому числі рідкісні Т і К. Особливо багато в продукті вітаміну А, заслужено званого вітаміном молодості. Вітамін Е захищає його від окиснення.
- Мінерали та мікроелементи (фосфор, залізо, калій, селен, цинк). Особливо цінується масло через високий вміст цинку, який допомагає впоратися з проблемами сечовивідної системи.
- Інші корисні компоненти (фітостероли, фосфоліпіди, флавоноїди, хлорофіл, білки).
Застосування в кулінарії
У кулінарії ідеальний варіант використання олії – як заправка для холодних салатів. У такому вигляді продукт найкраще виявить свій смак та аромат. Гарбузова олія має приємний горіховий присмак, вона добре поєднується з бринзою, моцарелою, руколою, чудово себе проявить у середземноморських салатах.
Ідеальним буде підхід, коли масло не наливають відразу в салат, а роблять із нього соус з використанням трав, спецій, солі та лимонного соку. Використовують його також для заправлення та покращення смаку супів, рагу, макаронів, сирів, приготування соусів.
Застосування в косметології
Олія добре проявляє себе в складі засобів для будь-яких типів шкіри, а особливо – для сухої, лущиться, чутливої та зрілої. Воно має розгладжуючі та зволожуючі властивості, тонізує. Завдяки високій концентрації калію олія освітлює та очищає шкіру. Його можна просто наносити на обличчя або тіло, а через півгодини видаляти серветкою, а можна вводити в готові тоніки та креми.
Масло можна використовувати для приготування сумішей проти розтяжок, його додають до мастильних масел. Воно добре загоює ранки та запалення. Продукт поводиться при необхідності лікування вугрів, екзем, дерматиту. Буде корисним для волосся, якщо втирати його коріння раз на тиждень.
Застосування в лікувально-профілактичних цілях
При лікуванні захворювань використовувати олію слід не замість рекомендованих лікарем лікарських препаратів, а разом із ними. Продукт добре себе виявляє як профілактичний засіб. Він корисний для покращення еластичності судин, що протистоїть накопиченню холестеринових бляшок. Олія сприятливо впливає на серцевий м'яз, використовується при лікуванні анемії, інфаркту, гіпертонії та інших станів.
Корисні властивості сиродавленого гарбузового масла:
- Допомагає зменшити вміст холестерину в крові, є профілактичним засобом від атеросклерозу.
- Допомагає при початковій стадії гіперплазії передміхурової залози.
- Благотворно впливає на органи травлення. Здавна продукт застосовувався для активізації процесу відділення жовчі, мінімізації запалень у жовчовивідних шляхах. Актуально використовувати олію при ерозіях слизових оболонок.
- Відновлює структуру печінки, зупиняє у ній запальні прояви. Олія ефективна у разі холециститу, гепатиту, цирозу, дискінезії жовчовивідних шляхів.
- На відміну від інших масел, гарбузове стабілізує кислотність шлунка, сприяє загоєнню ранок та виразок. Його застосовують у складі дієти при лікуванні виразок, гастриту, коліту, гастродуоденіту.
- Допомагає при гельмінтозі.
- Регулює жіноче гормональне тло, як допоміжний засіб використовується при захворюваннях органів малого тазу.
- Має протизапальні та антиалергенні якості.
Протипоказання
Перед тим, як ввести масло в раціон, особливо обережними слід бути діабетикам. Потрібно обов'язково одержати лікарську консультацію. З обережністю варто вживати гарбузову олію людям із такими захворюваннями:
- Проблеми із жовчним міхуром, особливо калькульозний холецистит. Продукт має жовчогінний ефект, може викликати небажані переміщення каменів.
- Схильність до рідкого випорожнення. Олія може спровокувати погіршення проблеми.
- При проблемах з шлунково-кишковим трактом можуть виникнути неприємні симптоми – наприклад, відрижка. Зазвичай її рекомендують закусити скибочкою хліба.
Якщо Ви шукаєте, де можна купити конопляну олію холодного віджиму, звертайтесь до нашого Інтернет-магазину спортивної та оздоровчої продукції S4S.
Сертифікат якості
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Об`єм | 1000 мл |
Віджим | Перший холодний |
Тип олії | Гарбузове |
Упаковка | Пластикова тара |
Термін зберігання (рекомендований) | 3 місяця в темному прохолодному місці |
Білки | 0 г на 100 г продукту |
Жири | 99 р на 100 р продукту |
Вуглеводи | 0 г на 100 г продукту |
Калорійність | 896 Ккал на 100 г продукту |
- Ціна: 911 ₴