Продавець S4S магазин спортивних товарів та інвентарю розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1934 відгуків
СЛАВА УКРАЇНІ !!!     IBAN: UA543515330000026008025900980   РОЗПРОДАЖ ТУТ
+380 (67) 333-25-33
+380 (50) 333-25-52
Магазин спортивних товарів та інвентарю S4S
Олія фундука 0,25 л сертиф. без ГМО сиродавлена холодного віджиму, об'єм в асорт., фото 2Олія фундука 0,25 л сертиф. без ГМО сиродавлена холодного віджиму, об'єм в асорт., фото 3

Олія фундука 0,25 л сертиф. без ГМО сиродавлена холодного віджиму, об'єм в асорт.

371,76 ₴

316 ₴

Показати оптові ціни
  • Готово до відправки
  • Оптом і в роздріб
  • Код: 26001364
Олія фундука 0,25 л сертиф. без ГМО сиродавлена холодного віджиму, об'єм в асорт.
Олія фундука 0,25 л сертиф. без ГМО сиродавлена холодного віджиму, об'єм в асорт.
Готово до відправки
371,76 ₴316 ₴
+380 (67) 333-25-33
  • +380 (50) 333-25-52
+380 (67) 333-25-33
  • +380 (50) 333-25-52
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Товар вирощений в екологічно чистому районі Прикарпаття, вирушає з міста Івано-Франківськ.

Олія фундука – це якісний та сертифікований натуральний продукт від українського виробника, який Ви можете придбати у нашому онлайн-магазині S4S. РЕКОМЕНДУЄМО НЕ КУПУВАТИ ПРОДУКТИ БЕЗ СЕРТИФІКАТІВ - ЦЕ НЕБЕЗПЕЧНО.

Продукт має легкий і м'який смак. Він має світло-бурштиновий або практично прозорий колір. Олія з фундуку почала завойовувати популярність порівняно недавно, 40-45 років тому. За цей час його смак та поживні властивості були гідно оцінені. Калорійність продукту – близько 630 ккал на 100 р.

У продукті міститься значна кількість рослинного білка. Він рекомендований суворим вегетаріанцям, які відмовилися від м'яса. У олії трохи насичених жирів, через це вона засвоюється практично повністю. За вмістом мінералів і вітамінів продукт перевершує безліч інших популярних олій. До складу входять:

  • Ненасичені жирні кислоти – до 93% від денної норми у 100 грамах продукту. У ліщиновій олії їх більше, ніж у будь-якій іншій. Лідирує олеїнова кислота (омега-9). Також містяться лінолева, ліноленова, стеаринова та інші кислоти.
  • Вітаміни (кілька із групи В, а також С, Е, РР).
  • Широкий спектр амінокислот, вкрай важливих для організму.
  • Багато мінералів (цинк, магній, натрій, залізо, кобальт та інші). У формулі олії більше заліза, ніж у червоному м'ясі та яблуках.
  • Дуже невелика кількість вуглеводів. Завдяки цьому масло в розумних кількостях можна використовувати тим, хто дотримується дієти або легко набирає вагу.

На думку лікарів та любителів продукту, олія лісового горіха – криниця здоров'я, бадьорості та відмінного настрою.

Застосування в кулінарії

Олія характеризується корисністю та приємним присмаком. Воно добре відтінює смакові якості кефіру та сирної маси. Продукт можна додавати у вітамінні сніданки, корисні каші та смузі. Він широко застосовується в різних заправках та соусах. Олія покращує смак здоби. Його вводять у м'ясні та рибні страви. Краще додавати масло в помірному обсязі, інакше смак вийде надто насиченим. Його рекомендується додавати до вже приготовленої їжі перед самою її подачею, так втрачається менше корисних речовин.

Смакові характеристики продукту покращуються при змішуванні його з іншими маслами – наприклад, волоського горіха, арахісовим і т.д. Смажити на ньому не рекомендується. По-перше, від впливу високої температури розпадаються корисні біологічні речовини. По-друге, олія досить швидко починає диміти.

Ідеальний варіант використання олії – у салатах. Апетитний та оригінальний рецепт виходить при змішуванні сиру, винограду без кісточок, дрібно нарізаної цибулі, волоських горіхів та олії ліщини.

Застосування в косметології

Олія лісового горіха використовується в косметології через його відновлювальні властивості. Воно користується популярністю серед дерматологів та космецевтів або саме собою, або як база для масляних композицій. Продукт можна вводити в магазинні косметичні засоби – наприклад, креми, тоніки, шампуні, іншу продукцію для волосся та шкіри (у тому числі для зони навколо очей).

При значному вмісті жирів олія чудово підходить для догляду за жирною, комбінованою та чутливою шкірою. Допомагає воно за таких складнощів:

  • висипання різної етіології, нариви та абсцеси;
  • чистить забруднені пори;
  • стягує пори, не даючи забрудненням глибоко проникати в них;
  • покращує колір обличчя та зовнішній вигляд шкіри при куперозі;
  • сприятливо впливає під час обвітрювання, лущення, сонячних опіків.

Олія широко застосовується для омолодження шкіри. Завдяки вмісту аскорбінової кислоти (вітаміну С) та токоферолу (вітаміну Е) воно характеризується антиоксидантними властивостями. Олія допомагає розгладити зморшки і перешкоджає утворенню нових. Продукт широко використовується в домашній косметології, особливо в масках та кремах.

Олія перешкоджає випаданню волосся і покращує його зовнішній вигляд. При регулярному використанні під час масажу допомагає зменшити прояви целюліту, робить шкіру тіла більш гладкою та приємною.

Застосування в лікувально-профілактичних цілях

Регулярне вживання продукту майже на 50% знижує ймовірність серцево-судинних захворювань. Щоб підтримувати нормальний показник холестерину в крові, дорослому рекомендується приймати на добу до 15 мл олії. Значна кількість вітаміну Е в продукті сприятливо впливає на тимус (вилочкову залозу), від функціонування якого залежить стан імунітету. Олію ліщини можна вживати діабетикам.

Інші корисні властивості продукту:

  • Через високу енергетичну та поживну цінність масло рекомендується людям, які відновлюються після важких захворювань, страждають на занепад сил. А також тим, хто працює на тяжкій фізичній роботі.
  • Регенеруюча, відновлююча, ранозагоювальна дія.
  • Здатність покращувати роботу кишечника та печінки.
  • Виступає профілактикою атеросклерозу та вікових судинних хвороб.
  • Завдяки вмісту калію, кальцію та натрію призводить до нормальних показників тиск, зміцнює кістки.
  • За спостереженнями, олія знижує частоту і силу судомних нападів при епілепсії. Воно використовується як додатковий засіб. Олією не можна замінювати препарати, рекомендовані лікарем.
  • Допомагає заповнити речовини, які активно витрачаються організмом (вітаміни, амінокислоти, мінерали).

Протипоказання

Перед першим вживанням олії рекомендується перевірити індивідуальну переносимість організму. Від препарату слід утриматися при алергії на фундук. А при загостренні псоріазу та екземи не варто наносити олію на шкіру. Воно небажане в таких же випадках, коли рекомендують не вживати лісовий горіх: при важких хронічних захворюваннях кишечника, печінки та підшлункової залози, складних випадках діабету, при високому ступені ожиріння.

Якщо Ви шукаєте, де можна купити конопляну олію холодного віджиму, звертайтесь до нашого Інтернет-магазину спортивної та оздоровчої продукції S4S. Ми пропонуємо за вигідною вартістю абсолютно природний продукт українського виробництва, що не містить ГМО та ідеальний у лікувально-профілактичних цілях.

Сертифікат якості

Характеристики
Основні
Країна виробникУкраїна
Об`єм250 мл
ВіджимПерший холодний
УпаковкаСкляна тара
Термін зберігання (рекомендований)3 місяця в темному прохолодному місці
Білки0 г на 100 г продукту
Жири99.9 г на 100 г продукту
Вуглеводи0 г на 100 г продукту
Калорійність884 Ккал на 100 г продукту
Користувальницькі характеристики
Тип оліїФундук
Інформація для замовлення
  • Ціна: 316 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner