Продавець S4S магазин спортивних товарів та інвентарю розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1933 відгуків
СЛАВА УКРАЇНІ !!!     IBAN: UA543515330000026008025900980   РОЗПРОДАЖ ТУТ
+380 (67) 333-25-33
+380 (50) 333-25-52
Магазин спортивних товарів та інвентарю S4S
Чорного кмину олія 0,5 л сертифікована без ГМО сиродавлена холодного віджиму, фото 2Чорного кмину олія 0,5 л сертифікована без ГМО сиродавлена холодного віджиму, фото 3Чорного кмину олія 0,5 л сертифікована без ГМО сиродавлена холодного віджиму, фото 4

Чорного кмину олія 0,5 л сертифікована без ГМО сиродавлена холодного віджиму

1 232,94 ₴

1 048 ₴

Показати оптові ціни
  • Готово до відправки
  • Оптом і в роздріб
  • Код: 26001371
Чорного кмину олія 0,5 л сертифікована без ГМО сиродавлена холодного віджиму
Чорного кмину олія 0,5 л сертифікована без ГМО сиродавлена холодного віджиму
Готово до відправки
1 232,94 ₴1 048 ₴
+380 (67) 333-25-33
  • +380 (50) 333-25-52
+380 (67) 333-25-33
  • +380 (50) 333-25-52
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Товар вирощений в екологічно чистому районі Прикарпаття, вирушає з міста Івано-Франківськ.

Чорного кмину масло – це якісний та сертифікований натуральний продукт від українського виробника, який Ви можете придбати у нашому онлайн-магазині S4S. РЕКОМЕНДУЄМО НЕ КУПУВАТИ ПРОДУКТИ БЕЗ СЕРТИФІКАТІВ - ЦЕ НЕБЕЗПЕЧНО.

Натуральна олія з насіння чорного кмину отримана методом сирого віджиму. У процесі отримання олії використовується сире насіння, в якому міститься до 36% жиру. Насіння не нагрівається, завдяки чому продукт отримує максимум корисних речовин. Ще 3 тисячі років тому олія використовувалася в кулінарії та в косметичних цілях.

На вигляд масло має коричнево-зелений колір. Перед вживанням його потрібно обов'язково збовтувати. Продукт приємно і гостро пахне, а смак у нього в'яжучий і терпкий, трохи гіркуватий. Олія чорного кмину містить велику кількість поліненасичених жирних кислот (омега-6 та омега-9). Вони сприяють профілактиці та лікуванню багатьох захворювань, відновлюють функції систем організму. Також продукт містить:

  • Вітаміни A (бета-каротин, або ретинол), E і D. Перші два є визнаними антиоксидантами.
  • Мінерали (фосфор, кальцій, залізо, мідь та багато інших).
  • Інші корисні сполуки: амінокислоти (у тому числі аргінін, що сприяє харчуванню м'язів та детоксикації), фосфоліпіди, алкалоїди, сапоніни, флавоноїди, полі- та моносахариди, фітостероли, дубильні речовини, ензими.

Застосування в кулінарії

Олія чорного кмину в наших краях маловідома і в кулінарії застосовується нечасто. При цьому воно привносить особливий смак та аромат у салати. Використання олії в холодних салатах – найкращий варіант його вживання в кулінарії. З нього роблять комплексні заправки з додаванням пряних трав, оцту, гірчиці, лимонного соку та інших інгредієнтів.

Продукт не підходить для термічної обробки. На ньому небажано смажити або додавати його в страви, що готуються. Олія покращує смак супів, каш та овочевих страв, але заправляти їх бажано прямо перед подачею на стіл. Є рецепти, які рекомендують додавати продукт у випічку. У цьому випадку значна частина його корисних властивостей втрачається, але тісто виходить смачнішим.

Добова норма олії – не більше 1 чайної ложки для дорослих та 0,5 чайної ложки для дітей. Не рекомендується давати масло дітям до 6 років.

Застосування в косметології

Знаменита Клеопатра використовувала олію чорного кмину в косметичних цілях, а Нефертіті втирала його у волосся та нігті. Зараз воно використовується, щоб запобігти випаданню волосся, відновити його структуру і навіть колір. Олія корисна і для шкіри: підтримує її тонус, робить пружною та підтягнутою, свіжою, розгладжує дрібні зморшки.

Тминове масло – одне з небагатьох, які допомагають при догляді за жирною шкірою. Воно допоможе позбутися розширених пір, які постійно забруднюються. При цьому масло корисне і для сухої шкіри, що лущиться. Воно позбавляє куперозу і ламкості судин. Через сильну біологічну активність продукт може викликати непереносимість, яка проявляється у вигляді почервоніння та неприємних відчуттів на шкірі.

Для олії характерні протизапальні, бактерицидні, протигрибкові властивості. Воно допомагає вирішити такі шкірні проблеми, як екзема, дерматити, лишай, вугрі.

Застосування в лікувально-профілактичних цілях

Олію рекомендують застосовувати при занепаді сил та зниженому імунітеті. Воно допомагає нормалізувати обмін речовин на клітинному рівні: стабілізує ліпідний баланс, покращує склад крові, протистоїть вільним радикалам. Продукт допомагає нормалізувати вироблення клітин кісткового мозку.

Він дуже корисний при нестачі життєвої енергії, нервовому перенапрузі та психологічних розладах.

Олія не є ліками, хоча при низці недуг допомагає боротися з їх проявами. Користь продукту полягає в наступних аспектах:

  • Підвищує еластичність кровоносних судин, зменшує холестеринові відкладення на їх стінках.
  • Має загальнозміцнюючі властивості, допомагає впоратися з перевтомою.
  • Нормалізує шлункову кислотність та травні процеси. Допомагає позбутися нудоти, відрижки, метеоризму та інших неприємних явищ. Олія корисна при дисбактеріозі, покращує перистальтику органів ШКТ. Протистоїть утворенню виразок.
  • Надає жовчогінну дію.
  • Є чудовим антиоксидантом, який нейтралізує дію вільних радикалів на організм.
  • В якості допоміжного засобу використовується при безплідді та в'янучій потенції.
  • Завдяки здатності полегшувати дихання використовується при кашлі різного походження, бронхіальній астмі.
  • Має спазмолітичні, болезаспокійливі, заспокійливі властивості.
  • Підвищує апетит. Це корисно людям, які не можуть набрати маси тіла.
  • При підвищеному тиску допомагає привести показники до норми.

Протипоказання

Олію рекомендується виключити з раціону при індивідуальній непереносимості. Воно протипоказане у таких ситуаціях:

  • Вагітність.
  • Операції з пересадки органів в анамнезі.
  • Гастрит у гострій формі.
  • Постінфарктний стан.
  • Камінці в жовчному або сечовому міхурі, нирках. Через жовчогінні та інші властивості масло може привести це каміння в рух.
  • Деякі види системних захворювань, зокрема діабет.

Через властивості знижувати тиск масло варто з обережністю вживати гіпотонікам.

Якщо Ви шукаєте, де можна купити конопляну олію холодного віджиму, звертайтесь до нашого Інтернет-магазину спортивної та оздоровчої продукції S4S. Ми пропонуємо за вигідною вартістю абсолютно природний продукт українського виробництва, що не містить ГМО та ідеальний у лікувально-профілактичних цілях.

Сертифікат якості

Характеристики
Основні
Країна виробникУкраїна
Об`єм500 мл
УпаковкаСкляна тара
Тип оліїЧорного кмину
Термін зберігання (рекомендований)3 місяця в темному прохолодному місці
Білки2 г на 100 г продукту
Жири85,35 г на 100 г продукту
Вуглеводи10,95 г на 100 г продукту
Калорійність815,4 Ккал на 100 г продукту
Користувальницькі характеристики
ВіджимПерший холодний
Інформація для замовлення
  • Ціна: 1 048 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner