Мигдальне борошно 0,25 кг сертиф. продукт переробки зерен мигдальних горіхів, вага в асорт.
167,06 ₴
Показати оптові ціни- Немає в наявності
- Оптом і в роздріб
- Код: 26001423
- +380 (50) 333-25-52
Товар вирощений в екологічно чистому районі Прикарпаття, відправляється з міста Івано-Франківськ.
Мигдальна борошно – це якісний і сертифікований натуральний продукт від українського виробника, який Ви можете придбати в нашому онлайн-магазині S4S. РЕКОМЕНДУЄМО НЕ КУПУВАТИ ПРОДУКТИ БЕЗ СЕРТИФІКАТІВ - ЦЕ НЕБЕЗПЕЧНО.
Мигдальна борошно виготовляється з неочищеного мигдалевого горіха, завдяки чому готовий продукт містить велику кількість мікроелементів. Мигдальна борошно — дієтичний продукт, за багатьма показниками вигідно відрізняється від звичної пшеничного борошна. В першу чергу це мінімальний вміст, або, за деякими даними, повна відсутність клейковини, або глютену, і, навпаки, підвищений вміст кальцію, вітамінів, жирних кислот. Мигдальна борошно проходить мінімальну обробку і тому зберігає в собі практично всі властивості мигдалевого горіха:
- зміст рослинного білка близько 30% від загальної маси — один з найвищих показників;
- зміст до 70% жирних невисихаючих масел — джерела енергії та регулятори жирового обміну в організмі людини;
- вміст вітамінів і мікроелементів, включаючи вітаміни В, Е, а також кальцій, магній, фосфор.
Як і звичайні мигдальні горіхи, мигдальна борошно — продукт, готовий до вживання. Вона часто використовується не тільки в традиційній випічці, але і в веганских, сироїдних рецептах. На відміну від пшеничного борошна вищого сорту, мигдальна борошно практично не збільшується в об'ємі в процесі випікання і не деформує готовий продукт, що дозволяє без побоювання використовувати її в складній випічці, включаючи популярні макаруни, меренги, додавати в різні десерти. Миндальную муку тонкого помола из орехов без кожуры можно использовать для приготовления так называемого миндального молока — просто залив ее подготовленной водой на ночь. Кроме того, миндальная мука используется в качестве панировки при обжаривании мясных продуктов, для приготовления соусов и даже для варки каш.
В каких случаях мы рекомендуем отказаться от использования пшеничной муки в пользу миндальной? В первую очередь при:
- непереносимости глютена;
- необходимости оптимизировать рацион по БЖУ — следует, однако, помнить, что любые орехи калорийны за счет высокого содержания жира;
- приготуванні страв, які не передбачають термічну обробку — сироїдні десерти, легкі пудинги на основі збитих вершків, домашні цукерки;
- нестачі кальцію в повсякденному раціоні.
Якщо Ви шукаєте, де можна придбати борошно, звертайтеся до нашого Інтернет-магазину спортивної та оздоровчої продукції S4S.
Сертифікат якості
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Вага | 0.25 кг |
Термін придатності | 6 міс |
Білки | 13,5 г на 100 г продукту |
Калорійність | 522 Ккал на 100 г продукту |
Вуглеводи | 13,5 г на 100 г продукту |
Жири | 18,5 г на 100 г продукту |
Користувальницькі характеристики | |
Упаковка | Паперовий крафт-пакет |
Культура | Мигдаль |
- Ціна: 167,06 ₴