Мигдальне борошно 1 кг сертиф. продукт переробки зерен мигдальних горіхів
601,18 ₴
Показати оптові ціни- Немає в наявності
- Оптом і в роздріб
- Код: 26001425
- +380 (50) 333-25-52
Товар вирощений в екологічно чистому районі Прикарпаття, відправляється з міста Івано-Франківськ.
Мигдальна борошно – це якісний і сертифікований натуральний продукт від українського виробника, який Ви можете придбати в нашому онлайн-магазині S4S. РЕКОМЕНДУЄМО НЕ КУПУВАТИ ПРОДУКТИ БЕЗ СЕРТИФІКАТІВ - ЦЕ НЕБЕЗПЕЧНО.
Мигдальна борошно виготовляється з неочищеного мигдалевого горіха, завдяки чому готовий продукт містить велику кількість мікроелементів. Мигдальна борошно — дієтичний продукт, за багатьма показниками вигідно відрізняється від звичної пшеничного борошна. В першу чергу це мінімальний вміст, або, за деякими даними, повна відсутність клейковини, або глютену, і, навпаки, підвищений вміст кальцію, вітамінів, жирних кислот. Мигдальна борошно проходить мінімальну обробку і тому зберігає в собі практично всі властивості мигдалевого горіха:
- зміст рослинного білка близько 30% від загальної маси — один з найвищих показників;
- зміст до 70% жирних невисихаючих масел — джерела енергії та регулятори жирового обміну в організмі людини;
- вміст вітамінів і мікроелементів, включаючи вітаміни В, Е, а також кальцій, магній, фосфор.
Як і звичайні мигдальні горіхи, мигдальна борошно — продукт, готовий до вживання. Вона часто використовується не тільки в традиційній випічці, але і в веганских, сироїдних рецептах. На відміну від пшеничного борошна вищого сорту, мигдальна борошно практично не збільшується в об'ємі в процесі випікання і не деформує готовий продукт, що дозволяє без побоювання використовувати її в складній випічці, включаючи популярні макаруни, меренги, додавати в різні десерти. Мигдалеву борошно тонкого помелу з горіхів без шкірки можна використовувати для приготування так званого мигдального молока — просто залив її підготовленою водою на ніч. Крім того, мигдальна борошно використовується в якості панірування при обсмажуванні м'ясних продуктів, для приготування соусів і навіть для варіння каш.
У яких випадках ми рекомендуємо відмовитися від використання пшеничного борошна на користь мигдальної? В першу чергу при:
- непереносимість глютену;
- необхідність оптимізувати раціон БЖУ — слід, однак, пам'ятати, що будь-які горіхи калорійні за рахунок високого вмісту жиру;
- приготуванні страв, які не передбачають термічну обробку — сироїдні десерти, легкі пудинги на основі збитих вершків, домашні цукерки;
- нестачі кальцію в повсякденному раціоні.
Якщо Ви шукаєте, де можна придбати борошно, звертайтеся до нашого Інтернет-магазину спортивної та оздоровчої продукції S4S.
Сертифікат якості
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Термін придатності | 6 міс |
Білки | 13,5 г на 100 г продукту |
Калорійність | 522 Ккал на 100 г продукту |
Вуглеводи | 13,5 г на 100 г продукту |
Жири | 18,5 г на 100 г продукту |
Користувальницькі характеристики | |
Вага | 1 |
Упаковка | Паперовий крафт-пакет |
Культура | Мигдаль |
- Ціна: 601,18 ₴