Вівсяне цільнозернове жорнове борошно 0.5 кг сертифіковане без ГМО, вага в асорт.
81,18 ₴
69 ₴
Показати оптові ціни- Готово до відправки
- Оптом і в роздріб
- Код: 26001431
- +380 (50) 333-25-52
Товар вирощений в екологічно чистому районі Прикарпаття, відправляється з міста Івано-Франківськ.
Вівсяна цільнозернові жорновий борошно – це якісний і сертифікований натуральний продукт від українського виробника, який Ви можете придбати в нашому онлайн-магазині S4S. РЕКОМЕНДУЄМО НЕ КУПУВАТИ ПРОДУКТИ БЕЗ СЕРТИФІКАТІВ - ЦЕ НЕБЕЗПЕЧНО.
Порція борошна готується після отримання замовлення через сайт. Продукт чудово себе проявить при випічці дієтичного хліба, булочок і печива. Він знаходиться на особливому місці серед різновидів борошна з інших злакових. Вівсяне борошно володіє м'яким смаком і винятковим складом. Крім вживання в їжу, її використовують як профілактичний і терапевтичний засіб при різних хворобливих станах.
При перетиранні зерен у жорнах в борошно переходять практично всі корисні сполуки, подаровані природою зерен вівса. Останній є дуже давньою зерновою культурою, яку вирощували у часи Стародавнього Єгипту, античної Греції та Риму. Людський організм звик і пристосувався до складу вівса і не сприймає його як щось чужорідне. Єдиний момент, на який слід звернути увагу – зміст глютену у вівсі та борошна з нього. Вівсяний глютен не переноситься людьми з целіакією.
Борошно з вівса – джерело корисних речовин. У ній містяться:
- Вітаміни Е, РР і групи В (В1, В2, В6, В9).
- Безліч макро - і мікроелементів (фосфор, калій, кальцій, магній, сірка, натрій, залізо, цинк, мідь та інші). До складу входить досить рідкісний кремній, який впливає на нормальний обмін речовин і без якого жити практично неможливо.
- Клітковина (розчинна і нерозчинна), а також харчові волокна, які допомагають знизити вміст холестерину.
- Корисні для організму «легкі» вуглеводи (близько 65%) і білок (близько 13%).
- Слизові речовини – дуже важливий компонент, який сприяє нормалізації роботи ШЛУНКОВО-кишкового тракту.
- Незамінні для організму амінокислоти, включаючи холін і тирозин.
- Антиоксиданти, що відповідають за збереження молодості і виведення з організму шлаків.
- Солі фосфору і кальцію.
- Ферменти.
Незважаючи на досить високу калорійність, продукт називають дієтичним. Найбільш корисними речовинами в його складі вважають клітковину і білок. У комплексі вони сприяють відновленню пошкоджених тканин в людському організмі.
Застосування в кулінарії
З цієї муки можна приготувати легендарну прісну піту, популярну в англійців, і американський «бостонський» хліб. В наших краях з вівсяної муки випікають хлібобулочні вироби, печиво, смажать млинці і роблять киселі.
Найбільш відомий рецепт з використанням продукту – вівсяне печиво. Його можна урізноманітнити додаванням шоколаду, родзинок, горіхів, шматочків фруктів. Несподіваний смак і додаткові корисні властивості придбає печиво з додаванням сиру, гарбуза, кураги, сухофруктів або моркви. Крім гастрономічного задоволення, воно надасть позитивний ефект на роботу травної системи, особливо печінки.
Ще один популярний здавна рецепт – вівсяний кисіль. Рекомендований дорослим і дітям із-за здатності нормалізувати роботу кишечника і печінки. Щоб збільшити корисність, в кисельную масу можна додати молоко, мед або ягоди (варення).
Вівсяні млинці готуються простіше і швидше, ніж пшеничні. При введенні борошна в будь тісто воно стає більш розсипчастим, смачним і підсмажений.
Застосування в лікувально-профілактичних цілях
Овес в будь-якому вигляді, в тому числі перемелений в борошно, регулює ліпідний обмін в організмі, сприяє нормалізації роботи ШЛУНКОВО-кишкового тракту. Англійці, над якими кепкують з-за любові до вівсянці, менше схильні до захворювань травного тракту, ніж інші народи. Складно знайти інший продукт, що надає настільки благотворний системний вплив на організм.
Корисні характеристики вівсяного борошна, призначеної для випічки:
- Завдяки наявності нерозчинної клітковини позбавляє харчовий тракт від токсинів, покращує кишкову мікрофлору.
- З-за розчинної клітковини (бета-глюкану) знижує рівень цукру.
- Нормалізує тиск, допомагає запобігти формування тромбів.
- Повертає до нормального самопочуття після перенесених стресів.
- Володіє позитивною дією на людей, які перебувають у депресії – сприяє виробленню серотоніну, гормону радості.
- Допомагає відновити кістки та м'які тканини після переломів та травм.
- Позитивно позначається на стан периферичної нервової системи із-за вмісту вітаміну Ст.
- Допомагає наростити м'язи, з-за цього рекомендована в помірній кількості для спортсменів.
- У складі комплексної терапії має цілющий ефект при патологічних станах печінки.
- Допомагає зберегти молодість і пружність шкіри. Можна вмиватися кашкою з борошна або додавати в маски. Скраби з використанням борошна мають отшелушивающими властивостями, сприяють відновленню шкіри, що в'яне.
Борошно характеризується досить високою калорійністю. Вживання великої кількості випічки, особливо солодкого з додаванням цукру, може спровокувати набір ваги. Тому при всій користь продукту варто вживати його в їжу помірно. Борошно не підійде людям, страждаючим алергією на глютен.
Якщо Ви шукаєте, де можна придбати борошно, звертайтеся до нашого Інтернет-магазину спортивної та оздоровчої продукції S4S. Ми пропонуємо за вигідною вартості абсолютно природний продукт українського виробництва, що не містить ГМО і ідеальний у лікувально-профілактичних цілях.
Сертифікат якості
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Вага | 0.5 кг |
Культура | Овес |
Термін придатності | 6 міс |
Білки | 12.3 г на 100 г продукту |
Калорійність | 366 Ккал на 100 г продукту |
Жири | 6.0 г на 100 г продукту |
Вуглеводи | 70.5 г на 100 г продукту |
Користувальницькі характеристики | |
Упаковка | Паперовий крафт-пакет |
- Ціна: 69 ₴