Продавець S4S магазин спортивних товарів та інвентарю розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1901 відгук
СЛАВА УКРАЇНІ !!!     IBAN: UA543515330000026008025900980   РОЗПРОДАЖ ТУТ

Зараз у нас не робочий час. Ви можете оформити замовлення на сайті самостійно і ми виконаємо його у найближчий робочий день. Разом до Перемоги!

+380 (67) 333-25-33
+380 (50) 333-25-52
Магазин спортивних товарів та інвентарю S4S
Вівсяне цільнозернове жорнове борошно 100 кг сертифіковане без ГМО, фото 2Вівсяне цільнозернове жорнове борошно 100 кг сертифіковане без ГМО, фото 3

Вівсяне цільнозернове жорнове борошно 100 кг сертифіковане без ГМО

8 517,65 ₴

7 240 ₴

Показати оптові ціни
  • Готово до відправки
  • Оптом і в роздріб
  • Код: 26001434
Вівсяне цільнозернове жорнове борошно 100 кг сертифіковане без ГМО
Вівсяне цільнозернове жорнове борошно 100 кг сертифіковане без ГМО
Готово до відправки
8 517,65 ₴7 240 ₴
+380 (67) 333-25-33
  • +380 (50) 333-25-52
+380 (67) 333-25-33
  • +380 (50) 333-25-52
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Товар вирощений в екологічно чистому районі Прикарпаття, відправляється з міста Івано-Франківськ.

Вівсяна цільнозернові жорновий борошно – це якісний і сертифікований натуральний продукт від українського виробника, який Ви можете придбати в нашому онлайн-магазині S4S. РЕКОМЕНДУЄМО НЕ КУПУВАТИ ПРОДУКТИ БЕЗ СЕРТИФІКАТІВ - ЦЕ НЕБЕЗПЕЧНО.

Порція борошна готується після отримання замовлення через сайт. Продукт чудово себе проявить при випічці дієтичного хліба, булочок і печива. Він знаходиться на особливому місці серед різновидів борошна з інших злакових. Вівсяне борошно володіє м'яким смаком і винятковим складом. Крім вживання в їжу, її використовують як профілактичний і терапевтичний засіб при різних хворобливих станах.

При перетиранні зерен у жорнах в борошно переходять практично всі корисні сполуки, подаровані природою зерен вівса. Останній є дуже давньою зерновою культурою, яку вирощували у часи Стародавнього Єгипту, античної Греції та Риму. Людський організм звик і пристосувався до складу вівса і не сприймає його як щось чужорідне. Єдиний момент, на який слід звернути увагу – зміст глютену у вівсі та борошна з нього. Вівсяний глютен не переноситься людьми з целіакією.

Борошно з вівса – джерело корисних речовин. У ній містяться:

  • Вітаміни Е, РР і групи В (В1, В2, В6, В9).
  • Безліч макро - і мікроелементів (фосфор, калій, кальцій, магній, сірка, натрій, залізо, цинк, мідь та інші). До складу входить досить рідкісний кремній, який впливає на нормальний обмін речовин і без якого жити практично неможливо.
  • Клітковина (розчинна і нерозчинна), а також харчові волокна, які допомагають знизити вміст холестерину.
  • Корисні для організму «легкі» вуглеводи (близько 65%) і білок (близько 13%).
  • Слизові речовини – дуже важливий компонент, який сприяє нормалізації роботи ШЛУНКОВО-кишкового тракту.
  • Незамінні для організму амінокислоти, включаючи холін і тирозин.
  • Антиоксиданти, що відповідають за збереження молодості і виведення з організму шлаків.
  • Солі фосфору і кальцію.
  • Ферменти.

Незважаючи на досить високу калорійність, продукт називають дієтичним. Найбільш корисними речовинами в його складі вважають клітковину і білок. У комплексі вони сприяють відновленню пошкоджених тканин в людському організмі.

Застосування в кулінарії

З цієї муки можна приготувати легендарну прісну піту, популярну в англійців, і американський «бостонський» хліб. В наших краях з вівсяної муки випікають хлібобулочні вироби, печиво, смажать млинці і роблять киселі.

Найбільш відомий рецепт з використанням продукту – вівсяне печиво. Його можна урізноманітнити додаванням шоколаду, родзинок, горіхів, шматочків фруктів. Несподіваний смак і додаткові корисні властивості придбає печиво з додаванням сиру, гарбуза, кураги, сухофруктів або моркви. Крім гастрономічного задоволення, воно надасть позитивний ефект на роботу травної системи, особливо печінки.

Ще один популярний здавна рецепт – вівсяний кисіль. Рекомендований дорослим і дітям із-за здатності нормалізувати роботу кишечника і печінки. Щоб збільшити корисність, в кисельную масу можна додати молоко, мед або ягоди (варення).

Вівсяні млинці готуються простіше і швидше, ніж пшеничні. При введенні борошна в будь тісто воно стає більш розсипчастим, смачним і підсмажений.

Застосування в лікувально-профілактичних цілях

Овес в будь-якому вигляді, в тому числі перемелений в борошно, регулює ліпідний обмін в організмі, сприяє нормалізації роботи ШЛУНКОВО-кишкового тракту. Англійці, над якими кепкують з-за любові до вівсянці, менше схильні до захворювань травного тракту, ніж інші народи. Складно знайти інший продукт, що надає настільки благотворний системний вплив на організм.

Корисні характеристики вівсяного борошна, призначеної для випічки:

  • Завдяки наявності нерозчинної клітковини позбавляє харчовий тракт від токсинів, покращує кишкову мікрофлору.
  • З-за розчинної клітковини (бета-глюкану) знижує рівень цукру.
  • Нормализует давление, помогает предотвратить формирование тромбов.
  • Возвращает к нормальному самочувствию после перенесенных стрессов.
  • Обладает позитивным действием на людей, пребывающих в депрессии – способствует выработке серотонина, гормона радости.
  • Помогает восстановить кости и мягкие ткани после переломов и травм.
  • Позитивно сказывается на состояние периферической нервной системы из-за содержания витамина В.
  • Помогает нарастить мышцы, из-за этого рекомендована в умеренном количестве для спортсменов.
  • В составе комплексной терапии оказывает целебный эффект при патологических состояниях печени.
  • Помогает сохранить молодость и шелковистость кожи. Можно умываться кашицей из муки или добавлять ее в маски. Скрабы с использованием муки обладают отшелушивающими свойствами, способствуют восстановлению увядающей кожи.

Мука характеризуется довольно высокой калорийностью. Употребление большого количества выпечки, особенно сладкой с добавлением сахара, может спровоцировать набор веса. Поэтому при всей пользе продукта стоит принимать его в пищу умеренно. Мука не подойдет людям, страдающим аллергией на глютен.

Якщо Ви шукаєте, де можна придбати борошно, звертайтеся до нашого Інтернет-магазину спортивної та оздоровчої продукції S4S. Ми пропонуємо за вигідною вартості абсолютно природний продукт українського виробництва, що не містить ГМО і ідеальний у лікувально-профілактичних цілях.

Сертифікат якості

Характеристики
Основні
Країна виробникУкраїна
Термін придатності6 міс
Вага100 кг
КультураОвес
Білки12.3 г на 100 г продукту
Калорійність366 Ккал на 100 г продукту
Жири6.0 г на 100 г продукту
Вуглеводи70.5 г на 100 г продукту
Користувальницькі характеристики
УпаковкаПаперовий крафт-пакет
Інформація для замовлення
  • Ціна: 7 240 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner