Фундучне борошно 0,5 кг сертифіковане з цільних горіхів
288,24 ₴
245 ₴
Показати оптові ціни- Готово до відправки
- Оптом і в роздріб
- Код: 26001468
- +380 (50) 333-25-52
Товар вирощений в екологічно чистому районі Прикарпаття, вирушає з міста Івано-Франківськ.
Фундучне борошно – це якісний та сертифікований натуральний продукт від українського виробника, який Ви можете придбати у нашому онлайн-магазині S4S. РЕКОМЕНДУЄМО НЕ КУПУВАТИ ПРОДУКТИ БЕЗ СЕРТИФІКАТІВ - ЦЕ НЕБЕЗПЕЧНО.
Фундучне борошно зберігає властивості фундука — горіх, який ми знаємо як ліщину, або лісовий горіх. Будучи одним із найпопулярніших горіхів у наших широтах, фундук росте в кожному місті практично сам по собі, зустрічається практично на будь-якому столі. Тим більше дивно, що фундучне борошно поширене зовсім не так широко, як можна було цього очікувати.
Як і цілісні горіхи, борошно містить:
- близько 70% рослинних жирів, необхідних для нормального функціонування людського організму;
- близько 18% білка, що добре засвоюється;
- близько 5% натурального цукру;
- вітамін Е, вітаміни групи В, солі мінералів.
Всупереч поширеній помилці, фундучне борошно — це не залишок виробництва фундучної олії. Макуха, яка залишається після екстракції олії, йде у виробництво халви. А для приготування борошна використовуються саме цілісні горіхи, які очищаються від зовнішньої жорсткої шкаралупи, а також від внутрішньої темної шкірки, обсмажуються на сковороді або підсушуються в духовці, після чого подрібнюються. Пропонуємо фундаментне борошно оптимального помелу, який дозволяє використовувати його в безлічі страв. Попри стереотипи, борошно з горіхів може використовуватися не лише для солодкої випічки, кремів та десертів.
Ось невеликий перелік інших страв із використанням фундучного борошна:
- білі гарячі соуси на кшталт бешамелю — фундучне борошно використовується замість пшеничного, технологія приготування залишається тією ж;
- страви з лісовими грибами — обсмажений з грибами подрібнений горіх віддає страві свій аромат, але не забиває смак основного інгредієнта;
- кліцькі, кнедлі, галушки — фундучне борошно робить готовий продукт менш клейким і надає цікавого смаку;
- будь-яка інша страва, де як загусник традиційно використовується звичайне борошно.
Крім того, слід зазначити, що борошно з фундуку — безглютеновий продукт і може успішно замінити пшеничне борошно в різноманітних стравах. Пропорції використання фундучного борошна у випічці дещо відрізняються від пропорцій звичайного борошна, слід брати до уваги, що борошно з горіхів у процесі приготування практично не збільшується в обсязі і тому в рецепті рекомендується використовувати дещо більшу його кількість.
Якщо Ви шукаєте, де можна купити борошно, звертайтесь до нашого Інтернет-магазину спортивної та оздоровчої продукції S4S.
Сертифікат якості
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Термін придатності | 6 міс |
Білки | 12,5 г на 100 г продукту |
Жири | 16,5 г на 100 г продукту |
Вуглеводи | 10,5 г на 100 г продукту |
Калорійність | 661 Ккал на 100 г продукту |
Користувальницькі характеристики | |
Вага | 0,5 |
Упаковка | Паперовий крафт-пакет |
Культура | Фундук |
- Ціна: 245 ₴