Товар вирощений в екологічно чистому районі Прикарпаття, відправляється з міста Івано-Франківськ.
Пшоно – це якісний і сертифікований натуральний продукт від українського виробника, який Ви можете придбати в нашому онлайн-магазині S4S. РЕКОМЕНДУЄМО НЕ КУПУВАТИ ПРОДУКТИ БЕЗ СЕРТИФІКАТІВ - ЦЕ НЕБЕЗПЕЧНО.
Звичне, але трохи призабуте пшоно отримують з такої культури, як просо. Його обмолочують, позбавляючись від жорстких оболонок, які не перетравлюються організмом. Після обмолоту залишається так зване шліфоване пшоно. Культура відноситься до злакових, володіє багатьма корисними властивостями.
Пшоно вирощується на власному полі компанії методами органічного землеробства. Це дозволяє отримати особливо корисні зернові культури. В процесі вирощування не застосовуються синтетичні добрива, пестициди, прискорювачі росту та інші впливи, які можуть негативно позначитися на стані організму. Поле розташоване далеко від жвавих доріг і промислових зон.
Крупа володіє багатим складом. У ній багато вуглеводів, є білки, ненасичені жири, біологічно корисні компоненти. 100 г продукту містить всього 119 ккал, а також:
- близько 3,5% білка і 1,3% харчових волокон;
- амінокислоти третнин, валін, лейцин, лізин, гістидин (трохи менше, ніж в гречці);
- вітаміни А, РР, Е, К, група В (В1, В2, В5, В6, В9 – фолієва кислота) та інші;
- калій, магній, фосфор (в 2 рази більше, ніж у м'ясі), залізо, марганець, цинк, інші мікро - і макроелементи.
З пшона роблять галети, пироги, биточки, супи, голубці, запіканки та інші страви. Крупа відмінно себе проявляє при змішуванні з іншими крупами – наприклад, з рисом. Така суміш має більш вишуканим і багатим смаком, ніж звичайна пшоняна каша. Хоча, якщо в цю звичайну кашу додати сир, родзинки, курагу або гарбуз, теж виходить дуже смачно. Тим, хто не любить солодке, сподобається пшоно на курячому бульйоні.
Крупа корисна при деяких станах організму. Її рекомендують вживати в таких випадках:
- Анемія. Пшоно відноситься до продуктів, стимулює кровотворення.
- Високі фізичні і розумові навантаження.
- Підвищений артеріальний тиск. Крупа має легкими судинорозширювальні властивості, покращує кровообіг, знижує тиск.
- Стан після прийому антибіотиків. Допомагає вивести залишки антибіотиків з організму.
- Псоріаз та інші шкірні захворювання. Пшоно має лужне рн, це корисно при таких хворобах.
- Панкреатит, захворювання підшлункової.
- Підвищена маса тіла, діабет. Продукт характеризується низьким глікемічним індексом, тому рекомендований діабетикам і тим, хто прагне схуднути.
Якщо Ви шукаєте, де можна купити зерно і насіння, звертайтеся до нашого Інтернет-магазину спортивної та оздоровчої продукції S4S. Ми пропонуємо за вигідною вартості абсолютно природний продукт українського виробництва, що не містить ГМО і ідеальний у лікувально-профілактичних цілях.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Вага | 100 кг |
Білки | 12,6 г на 100 г продукту |
Жири | 1.54 г на 100 г продукту |
Калорійність | 327 Ккал на 100 г продукту |
Вуглеводи | 71.18 г на 100 г продукту |
Користувальницькі характеристики | |
Культура | Пшоно |
Упаковка | Паперовий крафт-пакет |
Термін зберігання | 6 мес |
- Ціна: 8 611,76 ₴