Товар вирощений в екологічно чистому районі Прикарпаття, відправляється з міста Івано-Франківськ.
Чіа – це якісний і сертифікований натуральний продукт від українського виробника, який Ви можете придбати в нашому онлайн-магазині S4S. РЕКОМЕНДУЄМО НЕ КУПУВАТИ ПРОДУКТИ БЕЗ СЕРТИФІКАТІВ - ЦЕ НЕБЕЗПЕЧНО.
Насіння чіа являють собою дрібні підсушені зерна, отримані з рослини шавлія іспанська. Після обмолочування насіння просіваються, сушаться і упаковуються. Вони не піддаються смаженні, з-за чого зберігають максимум користі.
Чіа називають природним антибіотиком, його дуже цінують за терапевтичні властивості. Насіння, додані в їжу, оздоровлюють і зміцнюють організм, допомагають впоратися із зайвими кілограмами. До складу насіння входять такі корисні елементи:
- важливі кислоти омега-3 і омега-6;
- клітковина, потрібна для кишечника;
- білок;
- вітаміни.
Важлива властивість зерен чіа – здатність знижувати вміст холестерину, покращувати стан серцево-судинної і нервової систем. Їх вживання є профілактикою розсіяного склерозу, хвороби Альцгеймера та інших недуг. Інші благотворні властивості продукту:
- Допомагає нормалізувати рівень цукру в крові.
- Є природним аналогом антибіотиків.
- Сприяє загоєнню ран.
- Можна використовувати для профілактики застуд, судом і онкологічних захворювань.
- Володіє антиоксидантними властивостями, допомагає організму самообновляться.
- Приносить користь при анемії, порушеннях гормонального фону.
- Має послаблюючу ефектом.
- Зміцнює кісткову тканину, з-за чого рекомендується спортсменам.
- Допомагає поліпшити роботу імунної системи.
- Прискорює регенерацію тканин.
- Завдяки наявності клітковини дає відчуття насичення. Тому після салату або напою з насінням чіа довго не хочеться їсти, що допомагає дотримуватись дієт для схуднення.
У ряді випадків від вживання насіння чіа слід утриматися. До таких випадків відносять гіпотензію, діарею, вагітність, період лактації, лікування зубів (насіння можуть механічно застрявати і заважати лікуванню). Чіа не варто вживати при високому вмісті в крові тригліцеридів, при наявності пухлин, а також при посиленому газоутворення в кишечнику. Насіння можуть провокувати алергію. З-за біологічної активності не можна їсти чіа постійно довше 3-х місяців.
Насіння вводять до складу випічки (хліба, булочок і кексів, печива), додають в салати і перетерті живильні суміші. Найкорисніший спосіб вживання в їжу в сирому вигляді в поєднанні з фруктами або зеленню. Чіа можна змішувати з йогуртами, дитячим харчуванням. Через приємного горіхового смаку вони добре доповнять десерти і другі страви.
Якщо Ви шукаєте, де можна купити зерно і насіння, звертайтеся до нашого Інтернет-магазину спортивної та оздоровчої продукції S4S. Ми пропонуємо за вигідною вартості абсолютно природний продукт українського виробництва, що не містить ГМО і ідеальний у лікувально-профілактичних цілях.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Вага | 20 кг |
Вид крупи | Чіа |
Білки | 18 г на 100 г продукту |
Жири | 30.7 г на 100 г продукту |
Калорійність | 512 Ккал на 100 г продукту |
Вуглеводи | 20 г на 100 г продукту |
Користувальницькі характеристики | |
Культура | Чіа |
Упаковка | Паперовий крафт-пакет |
Термін зберігання | 6 мес |
- Ціна: 13 388,23 ₴