Продавець S4S магазин спортивних товарів та інвентарю розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1935 відгуків
СЛАВА УКРАЇНІ !!!     IBAN: UA543515330000026008025900980   РОЗПРОДАЖ ТУТ
+380 (67) 333-25-33
+380 (50) 333-25-52
Магазин спортивних товарів та інвентарю S4S

Кунжуту білого клітковина 0,25 кг. без ГМО, вага в ассорт.

51,76 ₴

44 ₴

Показати оптові ціни
  • Готово до відправки
  • Оптом і в роздріб
  • Код: 26001267
Кунжуту білого клітковина 0,25 кг. без ГМО, вага в ассорт.
Кунжуту білого клітковина 0,25 кг. без ГМО, вага в ассорт.
Готово до відправки
51,76 ₴44 ₴
+380 (67) 333-25-33
  • +380 (50) 333-25-52
+380 (67) 333-25-33
  • +380 (50) 333-25-52
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Товар вирощений в екологічно чистому районі Прикарпаття, вирушає з міста Івано-Франківськ.

Кунжута білої клітковини – це якісний та сертифікований натуральний продукт від українського виробника, який Ви можете придбати у нашому онлайн-магазині S4S. РЕКОМЕНДУЄМО НЕ КУПУВАТИ ПРОДУКТИ БЕЗ СЕРТИФІКАТІВ - ЦЕ НЕБЕЗПЕЧНО.

Як і борошно, клітковина білого кунжуту виробляється з знежиреного кунжутного насіння. Відмінність полягає лише у грубішій фракції помелу. Має м'який горіховий аромат і солодкуватий смак. Завдяки відмінним корисним властивостям відноситься до дієтичних і водночас лікарських продуктів.

Застосування в кулінарії

Сезамові нотки будуть доречні у гранолі, салатах, хлібі, кашах, пасті, лазанні, запіканках, халві, млинцях, сирниках, печиві тощо. У випічці клітковина білого кунжуту зазвичай використовується разом із злаковою мукою.

За смаком добре поєднується з мигдальною та кокосовою клітковиною, баклажанами, брюссельською капустою, білим м'ясом, птицею, рибою.

Спосіб приготування:

  1. Соду розмішати в кефірі, додати підсолоджувач та олію.
  2. В окремій мисці змішати все борошно, клітковину, насіння льону, сіль та спеції.
  3. Влити рідку суміш у суху, замісити тісто.
  4. Розділити масу на 4 частини, сформувати батончики.
  5. Присипати борошном, зробити неглибокі косі надрізи, викласти на лист, застелений пергаментним папером і посипаний борошном.
  6. Випікати в духовці, попередньо розігрітій до 170°C, 30-40 хвилин. Готовність перевірити зубочисткою.

Сертифікат якості

Характеристики
Основні атрибути
Країна виробникУкраїна
Основні
Білки45 г на 100 г продукту
Жири12 г на 100 г продукту
Вуглеводи32 г на 100 г продукту
Калорійність416 Ккал на 100 г продукту
Вага0.25
Користувальницькі характеристики
ФасовкаБумажный крафт-пакет
Термін зберігання6 мес
Інформація для замовлення
  • Ціна: 44 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner