Чорного кунжуту клітковина 0,5 кг.
177,65 ₴
151 ₴
Показати оптові ціни- Готово до відправки
- Оптом і в роздріб
- Код: 26001299
- +380 (50) 333-25-52
Товар вирощений в екологічно чистому районі Прикарпаття, відправляється з міста Івано-Франківськ.
Чорного кунжуту клітковина – це якісний і сертифікований натуральний продукт від українського виробника, який Ви можете придбати в нашому онлайн-магазині S4S. РЕКОМЕНДУЄМО НЕ КУПУВАТИ ПРОДУКТИ БЕЗ СЕРТИФІКАТІВ - ЦЕ НЕБЕЗПЕЧНО.
Клітковина, або рослинні харчові волокна, виходить шляхом обробки свіжого і якісної сировини – чорного кунжутного насіння: після віджимання вельми корисного кунжутного масла залишається шрот, він подрібнюється до стану дрібної крупи. Продукт володіє насиченим ароматом кунжуту і злегка гіркуватим присмаком. У ньому не містяться сторонні добавки. Після виготовлення клітковина в найкоротші терміни відправляється замовнику, залишаючись свіжою і зберігаючи максимум користі.
У продукті міститься значна кількість рослинних білків, незамінних жирних кислот, амінокислот. У ньому є антиоксиданти, вітаміни (В, А, С, Е, К, РР) і мікроелементи (калій, кальцій, залізо, фосфор, магній, цинк, селен та інші). У поєднанні з овочами, фруктами, йогуртами або сама по собі кунжутна клітковина має оздоровчий і очищаючим ефектом.
Застосування в кулінарії
Найпростіший спосіб вживання клітковини – змішування її з кефіром, йогуртом і навіть теплою водою на сніданок. Максимальна порція продукту в день – 2-3 столові ложки. Потрібно дивитися по самопочуттю: якщо з'явилися симптоми здуття або які-небудь інші неприємні ефекти, варто зменшити денну порцію.
Продукт можна змішувати з борошном. За складом і консистенцією він наближений до висівки. Його додають в здобну випічку, гарніри і супи, соуси. Клітковину можна використовувати навіть для панірування риби і овочів. З неї готують десерти. Наприклад, при змішуванні кунжутною клітковини і меду в пропорції 3:1 виходить десерт, що нагадує тахинную халву.
Застосування в лікувально-профілактичних цілях
Продукт добре себе проявляє в якості дієтичної добавки, яка нормалізує роботу ШЛУНКОВО-кишкового тракту, є додатковим джерелом білків. При достатній кількості рідини в шлунку клітковина розбухає і починає працювати як сорбент. Вона виводить надлишок холестерину і різні токсини, аміак, жовчні пігменти. У помірних кількостях рекомендується при забросах жовчі в шлунок.
Продукт допомагає більш повноцінно засвоюватися корисних речовин з їжі. Він містить пектини, які захищають слизові оболонки ШКТ від гнильної і хвороботворної мікрофлори. Клітковина приводить в порядок природну мікрофлору.
Корисні властивості клітковини чорного кунжуту:
- Допомагає регулювати рівень цукру в крові.
- Покращує стан людей з недокрів'ям і внутрішніми кровотечами.
- Прискорює загоєння кісток після переломів.
- Зменшує можливість формування тромбів, рекомендується при підвищеному холестерин.
- Сприяє прискоренню згортання крові. Клітковину слід з обережністю вживати людям, у яких кров згортається швидко.
- Володіє детоксикуючою ефектом, корисна при проблемах з печінкою.
- Корисна при захворюваннях нервової системи, крові, опорно-рухового апарату.
Клітковина чорного кунжуту буде корисна людям, які намагаються відрегулювати свою вагу. Пара ложок продукту замість сніданку наситять, позбавлять від нав'язливого почуття голоду. У продукті міститься небагато калорій. Набагато корисніше дотримуватися дієти для схуднення на основі кількох видів клітковини, ніж просто голодувати і екстремально обмежувати себе в їжі.
Якщо Ви шукаєте, де можна придбати рослинну клітковину, звертайтеся до нашого Інтернет-магазину спортивної та оздоровчої продукції S4S.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Основні | |
Білки | 38,5 г на 100 г продукту |
Жири | 19.8 г на 100 г продукту |
Калорійність | 400 Ккал на 100 г продукту |
Вуглеводи | 13,6 г на 100 г продукту |
Користувальницькі характеристики | |
Термін зберігання | 6 мес |
Фасовка | Бумажный крафт-пакет |
Вага | 0,5 |
- Ціна: 151 ₴