Товар вирощений в екологічно чистому районі Прикарпаття, відправляється з міста Івано-Франківськ.
Гірчиця – це якісний і сертифікований натуральний продукт від українського виробника, який Ви можете придбати в нашому онлайн-магазині S4S. РЕКОМЕНДУЄМО НЕ КУПУВАТИ ПРОДУКТИ БЕЗ СЕРТИФІКАТІВ - ЦЕ НЕБЕЗПЕЧНО.
Гірчиця — приправа, яку отримують шляхом розмелювання насіння рослини гірчиця. В залежності від того, насіння рослини якого виду були використані для приготування, готова гірчиця може бути від блідо-жовтого до насиченого коричневого кольорів і мати смак у палітрі від пряного солодкого до гострого. У приготуванні гірчиці традиційно використовується оцет, однак органічна гірчиця «Земледар» має в складі, крім зерен, тільки мед, сіль і воду і тому ідеально підходить для веганів і сироїдів.
Основними активними елементами гірчиці є:
- гірчичні масла — обумовлюють смак і запах, а також гостроту готового продукту;
- антибактеріальні сполуки — гірчиця довго зберігається і практично ніколи не покривається пліснявою, її часто використовують як консервант;
- вітаміни А, В, Д, Е і РР, які довго зберігаються, у тому числі і з-за кислого середовища.
Гірчиця має репутацію засіб, що збуджує апетит і поліпшує травлення. Крім того, вважається, що вона покращує обмін речовин, роботу серцево-судинної системи, працює одночасно як проносне, так і нормалізує роботу шлунка і кишечника засіб. Завдяки рослинних інгредієнтів, які використовуються при приготуванні гірчиці, калорійність готового продукту помітно нижче, ніж у майонезу і навіть кетчупу. Тому тим людям, які стежать за калорійністю раціону, саме гірчицею часто рекомендують замінювати звичні соуси.
За століття існування індустрія виробництва гірчиці накопичила безліч цікавих фактів:
- перша згадка гірчиці як соусу зустрічається в кулінарній книзі з Римської імперії, складеної в IV столітті;
- у Франції складу гірчиці законодавчо встановлювався, а готовий продукт підлягав сертифікації;
- в Англії гірчицю довгий час вживали в сухому подрібненому вигляді подібно гострого перцю, і тільки у XII столітті порошок почали змішувати з сидром або вином;
- знаменита американська гірчиця для хот-догів, жовта і помірно гострий, вперше була представлена в 1904 році, і з тих пір її склад майже не змінювався;
- в даний час у більшості країн найпопулярнішою є власна рецептура, зумовлена особливостями національних кухонь, а ось визнаної «гірчичною столицею світу» був і залишається французький Діжон, і гірчиця, що випускається там, обов'язково сертифікується.
Якщо Ви шукаєте, де можна придбати шоколадні пасти, мед або гірчицю, звертайтеся до нашого Інтернет-магазину спортивної та оздоровчої продукції S4S.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Вага | 200 г |
Упаковка | Скляна банка |
Білки | 5,7 г на 100 г продукту |
Жири | 6,4 г на 100 г продукту |
Вуглеводи | 22 г на 100 г продукту |
Калорійність | 162 Ккал на 100 г продукту |
Користувацькі характеристики | |
Термін зберігання | 6 мес |
Тип | Класична |
- Ціна: 101,18 ₴