



Шоколадна паста "Кунжутна" 200 гр.
241,18 ₴
205 ₴
Показати оптові ціни- Готово до відправки
- Оптом і в роздріб
- Код: 26001674
- +380 (50) 333-25-52
Товар вирощений в екологічно чистому районі Прикарпаття, відправляється з міста Івано-Франківськ.
Шоколадна паста – це якісний і сертифікований натуральний продукт від українського виробника, який Ви можете придбати в нашому онлайн-магазині S4S. РЕКОМЕНДУЄМО НЕ КУПУВАТИ ПРОДУКТИ БЕЗ СЕРТИФІКАТІВ - ЦЕ НЕБЕЗПЕЧНО.
Шоколадна паста Кунжутна: ми змішали для вас какао і кунжут — смачно і дуже корисно! Відсутність або мінімальний вплив термічної обробки дозволяє зберегти в кожному інгредієнті максимальну кількість корисних активних речовин. Шоколадні пасти «Земледар» готуються зі свіжих продуктів без додавання цукру, стабілізаторів і смакових добавок і тому ми не рекомендуємо розтягувати задоволення. Завдяки кунжуту шоколадна паста містить:
- велика кількість кальцію — на кожні 100 грам кунжуту більше 900 мг цього найважливішого для розвитку людського організму елемента, що становить добову дозу для дорослого;
- набір вітамінів і мікроелементів, включаючи вітаміни А і С і залізо;
- велика кількість жирних олій, антиоксидантів, а також білки і розчинні вуглеводи.
Слід зазначити, що для того, щоб кунжут повною мірою проявив свої корисні якості, його необхідно злегка прожарювати. Ми точно дотримуємося технологічний процес і тому можемо гарантувати кращі характеристики пропонованих продуктів.
Кунжут — один з найпопулярніших інгредієнтів солодкої випічки і безлічі десертів, як прийшли до нас з Азії, так і створених сучасними шеф-кухарями. Ми пропонуємо вам використовувати Кунжутную шоколадну пасту для приготування мигдалевих цукерок. Вам знадобиться:
- очищений мигдаль;
- мигдальна борошно, яку можна знайти на нашому сайті в розділі «Борошно жорновий»;
- шоколадна паста Кунжутна;
- кунжут.
З однієї банки шоколадної пасти повинно вийти 20-30 цукерок. До пасті кімнатної температури потрібно додати 2-3 столових ложки мигдального борошна і перемішати до однорідного стану. Отримала маса повинна стати більш пластичною. Вологими чистими руками або руками в спеціальних рукавичках взяти чайну ложку пасти, розрівняти її на долоні, покласти в середину маси мигдальний горіх, сформувати кульки і обваляти його в кунжуті. Перед вживанням варто потримати цукерки в холодильнику протягом години.
Шоколадная паста — это прекрасное дополнение к ежедневному рациону, но она не должна становиться основной его частью. Каждый из компонентов пасты, будучи натуральным продуктом, содержащим белки, может вызывать аллергические реакции, в меде содержится большое количество углеводов, в кунжуте — растительного жира. Как и любой другой продукт, шоколадную пасту стоит употреблять в умеренных количествах.
Якщо Ви шукаєте, де можна придбати шоколадні пасти, мед або гірчицю, звертайтеся до нашого Інтернет-магазину спортивної та оздоровчої продукції S4S.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Вага | 200 г |
Склад | Какао терте, клітковина кунжутна, кунжутна олія холодного віджиму, мед. |
Термін придатності | 6 міс |
Тип | Кунжутні пасти |
Упаковка | Скляна банка |
Користувальницькі характеристики | |
Білки | 18,3 г на 100 г продукту |
Жири | 14,4 г на 100 г продукту |
Калорійність | 585 Ккал на 100 г продукту |
Термін зберігання | 6 мес |
Вуглеводи | 46,2 г на 100 г продукту |
- Ціна: 205 ₴