Товар вирощений в екологічно чистому районі Прикарпаття, відправляється з міста Івано-Франківськ.
Дикий червоний рис – це якісний і сертифікований натуральний продукт від українського виробника, який Ви можете придбати в нашому онлайн-магазині S4S. РЕКОМЕНДУЄМО НЕ КУПУВАТИ ПРОДУКТИ БЕЗ СЕРТИФІКАТІВ - ЦЕ НЕБЕЗПЕЧНО.
Дикий червоний рис нешліфований злак, який завдяки оболонці містить в собі велику кількість вітамінів і мінералів. Диким його називають тому, що його отримують незвичайним способом. Зерна збирають вручну на спеціальних суднах з рослин, які ростуть в дрібних водоймах. Цей злак вважається цінним і досить рідкісним. Завдяки оболонці зерна не тільки зберігають користь, але і залишаються розсипчастими після приготування. Солодкуватий смак, горіховий аромат і насичене забарвлення стануть родзинкою будь-якої страви.
Серед великого різноманіття видів рису червоний сорт можна виділити, як найбільш ситний. Колір може варіюватися від світло-червоного до злегка коричневого відтінку. Перед тим, як потрапити до нас, рис проходить мінімальну обробку, що зберігає закладене природою зміст. До складу входять вітаміни групи В і Е, антиоксиданти і мінерали - магній, кальцій і залізо.
До корисних властивостей відносяться:
-
Зниження рівня цукру в крові
-
Врегулювання рівня холестерину
-
Поліпшення стану шкіри і збереження її молодості
-
Швидке угамування голоду і тривале відчуття ситості
Як готувати дикий рис?
Дикий рис потрібно замочувати хоча б на кілька годин, а краще - на ніч. Пропорції приготування: на 1 склянку рису вам знадобиться 3 склянки води. Час приготування на невеликому вогні під кришкою 40 хвилин. Зерна досить жорсткі, тому довше вбирають рідину. Готовий рис набуває ще більш червоний відтінок, і прикрасить своєю яскравістю кожне блюдо.
Смакові властивості
На вигляд рис - тонкий, довгий і насиченого забарвлення, а смак - злегка горіховий і солодкий. Дикий рис добре поєднується з м'ясом, рибою, грибами і різними овочами. З нього можна приготувати кашу на кокосовому молоці, салат з овочами, суп, різотто та багато інших страв.
Червону рисову кашу подають у вишуканих ресторанах як гарнір до м'яса і риби. Червоний рис ідеально підходить для фарширування овочів.
Експериментуйте з користю і задоволенням!
Якщо Ви шукаєте, де можна купити зерно і насіння, звертайтеся до нашого Інтернет-магазину спортивної та оздоровчої продукції S4S. Ми пропонуємо за вигідною вартості абсолютно природний продукт українського виробництва, що не містить ГМО і ідеальний у лікувально-профілактичних цілях.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Упаковка | Мішок |
Колір | Червоний |
Вид крупи | Рисова |
Білки | 10,5 г на 100 г продукту |
Жири | 2,5 г на 100 г продукту |
Калорійність | 362 Ккал на 100 г продукту |
Вуглеводи | 70 г на 100 г продукту |
Користувацькі характеристики | |
Вага | 100 |
Культура | Рис |
Термін зберігання | 6 мес |
Тип продукції | Продовольчий |
- Ціна: 19 623,52 ₴