Чорний дикий рис 0,250 кг,, вага в асорт.
111,76 ₴
95 ₴
Показати оптові ціни- Готово до відправки
- Оптом і в роздріб
- Код: 26001232
- +380 (50) 333-25-52
Товар вирощений в екологічно чистому районі Прикарпаття, відправляється з міста Івано-Франківськ.
Чорний дикий рис (Zizania latifolia) – це якісний і натуральний продукт від українського виробника, який Ви можете придбати в нашому онлайн-магазині S4S.
Чорний дикий рис (Zizania latifolia) - особливий вид злаку з найвищим рівнем поживності і витаминности. У своїй оболонці рис приховує велику кількість білка і антиоксидантів. Цей рідкісний вид рису - водянисте рослина, яка росте вздовж мілководних річок, і з стебло якого зерна збираються вручну. Продукт відрізняється лідерством за кількістю корисних речовин, і своїм унікальним кольором.
Дикий рис непросто культивувати: працівники збирають його на спеціальних човнах, збиваючи зерна з рослини на дно човна. За легендою в Китаї дикий чорний рис готувався лише для імператора, або закордонних гостей, щоб здивувати їх.
-
Дикий рис один з кращих джерел вітаміну В9 - фолієвої кислоти, яка необхідна для синтезу білка і підвищення імунітету
-
В якості антиоксиданту він може з легкістю змагатися з чорницею
-
Продукт досить низькокалорійний і призначений навіть для дієтичного раціону харчування
У дикому рисі містяться:
-
8,5% легкозасвоюваного білка рослинного
-
8 видів амінокислот, в тому числі лізин, необхідний для росту і відновлення тканин
-
рекордна кількість селену, який зменшує ризик виникнення серцево-судинних хвороб
Смакові властивості
Дикий рис володіє вишуканим, трохи солодкуватим смаком і має неповторний аромат з вираженою горіховою нотою.
Рис підходить для самостійного приготування гарніру, або для сполучення з іншими сортами рису, м'ясом, птицею і рибою.
З неї також виходять приголомшливі начинки для фарширування. Рис можна відварити і використовувати в салати. Скомбінувавши чорний рис з овочами і шматочками м'яса можна отримати ідеальний корисний і поживний обід.
Приготування чорного рису
Зерна чорного рису тонкі, довгі і розсипчасті. Основним принципом приготування дикого рису є його попереднє замочування. Рис слід залити великою кількістю холодної води і залишити на ніч. Потім воду потрібно злити і висипати рис у підсолену киплячу воду. Пропорція приготування рису - 1:3 - 1 стакан злаку потрібно 3 склянки води. Час приготування - 40 хвилин під кришкою на слабкому вогні. В кінці приготування зерна збільшуються в обсязі до 4-х разів.
Приємного апетиту!
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Індія |
Вага | 0.25 кг |
Упаковка | Пакет |
Білки | 10,22 г на 100 г продукту |
Жири | 0,68 г на 100 г продукту |
Калорійність | 287 Ккал на 100 г продукту |
Вуглеводи | 53 г на 100 г продукту |
Користувацькі характеристики | |
ГМО | False |
Культура | Рис |
Термін зберігання | 6 мес |
Тип продукції | Продовольчий |
- Ціна: 95 ₴