Кунжуту білого клітковина 1 кг., вага в ассорт.
316,47 ₴
269 ₴
Показати оптові ціни- Готово до відправки
- Оптом і в роздріб
- Код: 26001269
- +380 (50) 333-25-52
Товар вирощений в екологічно чистому районі Прикарпаття, вирушає з міста Івано-Франківськ.
Кунжута білої клітковини – це якісний та сертифікований натуральний продукт від українського виробника, який Ви можете придбати у нашому онлайн-магазині S4S. РЕКОМЕНДУЄМО НЕ КУПЛЯТИ ПРОДУКТИ БЕЗ СЕРТИФІКАТІВ - ЦЕ НЕБЕЗПЕЧНО.
Як і борошно, клітковина білого кунжуту виробляється із знежиреного кунжутного насіння. Відмінність полягає лише у грубішій фракції помелу. Має м'який горіховий аромат і солодкуватий смак. Завдяки відмінним корисним властивостям відноситься до дієтичних і водночас лікарських продуктів.
Застосування в кулінарії
Сезамові нотки будуть доречні у гранолі, салатах, хлібі, кашах, пасті, лазанні, запіканках, халве, млинцях, сирниках, печиві тощо. У випічці клітковина білого кунжуту зазвичай використовується разом із злаковою мукою.
За смаком добре поєднується з мигдальною та кокосовою клітковиною, баклажанами, брюссельською капустою, білим м'ясом, птицею, рибою.
Спосіб приготування:
- Соду розмішати в кефірі, додати підсолоджувач та масло.
- В окремій мисці змішати все борошно, клітковину, насіння льону, сіль та спеції.
- Влити рідку суміш у суху, замісити тісто.
- Розділити масу на 4 частини, сформувати батончики.
- Присипати борошном, зробити неглибокі косі надрізи, викласти на лист, застелений пергаментним папером і посипаний борошном.
- Випікати в духовці, попередньо розігрітій до 170°C, 30-40 хвилин. Готовність перевірити зубочисткою.
Сертифікат якості
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Користувальницькі характеристики | |
Білки | 45 г на 100 г продукту |
Жири | 12 г на 100 г продукту |
Вуглеводи | 32 г на 100 г продукту |
Калорійність | 416 Ккал на 100 г продукту |
Вага | 1 |
Фасовка | Бумажный крафт-пакет |
Термін зберігання | 6 мес |
- Ціна: 269 ₴