Арахісова клітковина 0,5 кг сертифікована, вага в асорт.
191,76 ₴
163 ₴
Показати оптові ціни- Готово до відправки
- Оптом і в роздріб
- Код: 26001251
- +380 (50) 333-25-52
Товар вирощений в екологічно чистому районі Прикарпаття, відправляється з міста Івано-Франківськ.
Арахісова клітковина – це якісний і сертифікований натуральний продукт від українського виробника, який Ви можете придбати в нашому онлайн-магазині S4S. РЕКОМЕНДУЄМО НЕ КУПУВАТИ ПРОДУКТИ БЕЗ СЕРТИФІКАТІВ - ЦЕ НЕБЕЗПЕЧНО.
Унікальна особливість будь-якого виду клітковини – давати відчуття насичення і надовго рятувати від відчуття голоду. Це відбувається завдяки рослинним харчовим волокнам, які розбухають у системі ШКТ, наповнюють собою шлунок і звільняють від бажання поїсти, додатково ці волокна механічно очищають травний тракт. Щоб процес проходив правильно, клітковину потрібно вживати з великою кількістю води.
Склад продукту:
- рослинний білок – 58%;
- жири – 24%;
- вуглеводи – 18%.
Клітковина насичує організм органічними кислотами (лінолевої, стеаринової, пальмітинової та іншими), глобулінами. В ній містяться вітаміни Е (токоферол, діє як антиоксидант), В5 (пантотенова кислота, необхідна для обміну речовин), В7 (біотин, впливає на стан шкіри і волосся).
Застосування в кулінарії
Арахісова клітковина характеризується високою калорійністю. При цьому вживати її потрібно невеликими порціями, не більше 2-х чайних ложок (по 1 ложці 2 рази в день з великою кількістю води, або всю порцію під час сніданку). Добова потреба дорослої людини в фібру (рослинних харчових волокнах) становить близько 30 грамів. Сюди можуть входити будь-які види зернової клітковини, і клітковина з фруктів.
Оптимальний варіант використання арахісової клітковини – приготування корисних сніданків. Її можна залити водою, молоком, кефіром або йогуртом, дати кілька хвилин настоятися. Потім додати ложку меду, жменя свіжих ягід або сухофруктів і отримати відмінний вітамінний блюдо.
Клітковину можна додавати в салати з овочів або листя. З-за свого смаку вона стане гарним доповненням для фруктових десертів або салатів, які не піддаються термічній обробці. Доповнить смак смузі, зробить суміш більш насиченою і поживною. У смузі варто вводити по 0,5-1 чайній ложці продукту.
Завдяки дуже приємному смаку арахісову клітковину можна використовувати в якості смакової наповнювача в будь-яких кашах і випічці. В останньому випадку перед приготуванням тіста деяку кількість сухого продукту змішують із борошном і далі йдуть рецептом. Але варто пам'ятати, що при нагріванні частина корисних речовин руйнується.
Застосування в лікувально-профілактичних цілях
Із-за здатності насичувати надовго при вживанні навіть невеликої кількості продукту його рекомендують при дотриманні дієт. Набагато приємніше з'їсти смачний сніданок з клітковини, молока та ягід і не думати про їжу до обіду, ніж страждати від почуття голоду. Отримані калорії обов'язково потрібно врахувати при підрахунку денної калорійності раціону.
Корисну дію клітковини:
- Позитивно впливає на стан серцево-судинної системи, рекомендована при ішемічній хворобі серця, підвищеному холестерині, схильності до тромбоутворення.
- Стане гарним доповненням при лікуванні хвороб травного тракту.
- Допоможе підвищити лібідо і потенцію.
- Буде корисна людям в стані стресу, при безсонні і занепаді сил.
- Є жовчогінним засобом.
- Сприяє природному випорожненню кишечника.
- Заспокоює нервову систему.
- Стимулює м'язову активність, що корисно для людей, які починають займатися спортом після тривалого періоду сидячого способу життя.
- Покращує пам'ять, сприйняття інформації, слух і пильність. Це важливо при розумовій завантаженості.
При набуханні в шлунку клітковина починає механічно вбирати знаходяться в ньому токсичні речовини, надлишок жовчі і холестерину, шлаки, аміак та інше. У ній містяться пектини, які перешкоджають подразнення слизових, що стримують розмноження бактерій і гнильної мікрофлори.
Арахісову клітковину варто вживати обережно людям з вже поміченою або потенційно можливої непереносимістю арахісу. Земляний горіх відноситься до бобових. Він не дуже добре перетравлюється шлунком. Краще утриматися від вживання клітковини при захворюваннях ШЛУНКОВО-кишкового тракту, печінки, підшлункової залози, каменях у жовчному міхурі.
Якщо Ви шукаєте, де можна придбати рослинну клітковину, звертайтеся до нашого Інтернет-магазину спортивної та оздоровчої продукції S4S.
Сертифікат якості
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Основні | |
Білки | 47 г на 100 г продукту |
Жири | 20 г на 100 г продукту |
Вуглеводи | 14г на 100 г продукту |
Калорійність | 432 Ккал на 100 г продукту |
Користувальницькі характеристики | |
Вага | 0.5 |
Фасовка | Бумажный крафт-пакет |
Термін зберігання | 6 мес |
- Ціна: 163 ₴